Over mijzelf


Ik ben José van der Reijden en ben in 1999 afgestudeerd als (basis) arts in Nijmegen. Hierna heb ik als arts op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis ervaring opgedaan, waarvan 7 jaar binnen een GGZ instelling voor doven en slechthorenden. Tijdens mijn opleiding was ik al geïnteresseerd in complementaire geneeswijzen. Dit heeft er toe geleid dat ik een opleiding Feldenkrais, meerdere cursussen Bioresonantie, een coachingsopleiding en meerdere andere cursussen heb gedaan.
In januari 2008 heb ik officieel mijn artsen praktijk voor Feldenkrais en Bioresonantie geopend. In 2015 is hier ook het coachen bij gekomen. Zo help ik met  veel plezier mensen zichzelf te genezen!
Verder heb ik samen met mijn vriend 2 kinderen, waarmee we samen heel gelukkig zijn. Door mijn keuze om op de huidige manier te werken en door er voor mijn kinderen te willen zijn, heb ik  mijn BIG registratie niet kunnen verlengen. Hierdoor mag ik mijzelf sinds 1 januari 2018 geen arts meer noemen, maar alleen arts niet praktiserend. Mijn werkwijze blijft verder onveranderd.