Over mijzelf


Ik ben José van der Reijden en ben in 1999 afgestudeerd als (basis) arts in Nijmegen. Hierna heb ik als arts op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis ervaring opgedaan, waarvan 7 jaar binnen een GGZ instelling voor doven en slechthorenden. Tijdens mijn opleiding was ik al geïnteresseerd in complementaire geneeswijzen. Dit heeft er toe geleid dat ik een opleiding Feldenkrais, meerdere cursussen Bioresonantie, een coachingsopleiding en meerdere andere cursussen heb gedaan.

In januari 2008 heb ik officieel mijn artsen praktijk voor Feldenkrais en Bioresonantie geopend. In 2015 is hier ook het coachen bij gekomen. Zo help ik met veel plezier mensen zichzelf te genezen!
Verder heb ik samen met mijn vriend 2 kinderen, waarmee we samen heel gelukkig zijn.


Door mijn keuze om op de huidige manier te werken en door er voor mijn kinderen te willen zijn, heb ik mijn BIG registratie niet kunnen verlengen. Hierdoor mag ik mijzelf sinds 1 januari 2018 geen arts meer noemen, maar alleen arts niet praktiserend. De laatste jaren merk ik dat mijn interesse steeds meer verschuift naar het mensen steunen in hun bewustwordingsproces, Door met aandacht te luisteren en mee te voelen en denken, steun ik mensen (en eventueel organisaties) in hun eigen bewustwordingsproces, zodat ze zelf meer kunnen sturen in de richting die ze graag willen.